Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 17.6 .2015 do 14.7 .2015


Trvanlivé zboží - strana 19



















































     

Trvanlivé zboží - strana 19

Nejchutnější tatarská omáčka* Vím, že vynikající tatarská omáčka je nepostradatelnou součástí kulinářského úspěchu. Kvalitní tatarská omáčka může výrazně obohatit chuť různých pokrmů. To je důvod, proč doporučuji novou Hellmann's tatarskou omáčku. Jako profesionál profesionálům. Josef Sedlář ŠÉFKUCHAŘ Kolkovna Celnice, Praha CHAR I KU Č. Suroviny 1 porce: 130 g mletého hovězího masa 2 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s 6 ks smažených cibulových kroužků jako příloha 3 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s do misky jako dip 1 lžíce oleje 2 plátky slaniny 1 plátek tvrdého sýra 1 ks velké celozrnné housky 2 plátky rajčete kousek salátové okurky sůl, pepř ZV Nejchutnější tatarská omáčka dle názoru kuchařů.* Tatarská omáčka bal.: 5 kg cena za 1 kg 65,00 74,75* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Partner Research, senzorický test vedoucích gastronomických tatarských omáček, prosinec 2013, Česká republika, N = 50 (kuchaři). Dressing Dressing Dressing Dressing bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l 109,00 125,35* 109,00 125,35* O L I LI 109,00 125,35* 109,00 125,35* www.ufs.com archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Cheese & Bacon (Sýr a slanina) burger s cibulovými kroužky 19 cD1514_13-25.indd 19 2.6.15 11:58