Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure - ryby

Platnost od 1.7 .2015 do 28.7 .2015


Epikure - ryby - strana 11



















































     

Epikure - ryby - strana 11

MRAŽENÉ MRAŽENÉ MRAŽENÉ Gelato di Natura Vaniglia Gelato di Natura Yogurt • italská vanilková zmrzlina s kousky vanilkových lusků • bal.: 2,5 l • cena za 1 l • italská jogurtová zmrzlina • bal.: 2,5 l • cena za 1 l 99,00 113, • bal.: 2,5 l • cena za 1 l 66,90 76, 85* 99,00 113, Smetanová zmrzlina kokosová 94* 85* MRAŽENÉ MRAŽENÉ MRAŽENÉ Gelato di Natura Cioccolato Gelato di Natura Limone Sorbet malinový • italská čokoládová zmrzlina s kousky hořké čokolády • bal.: 2,5 l • cena za 1 l • italská citronová zmrzlina s kandovaným citronem • bal.: 2,5 l • cena za 1 l • bal.: 2,5 l • cena za 1 l 99,00 113, 99,00 113, 85* 68,90 79, 24* 85* Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategorii Zmrzliny, Nanuky a Ovoce OMÁČKA Z BOBULOVÉHO OVOCE 100 g směsi bobulového ovoce 50 g moučkového cukru 1 kávová lžička limetkové šťávy 50 ml likéru Grand Marnier Ovoce rozmixujeme s cukrem a limetkovou šťávou a  propasírujeme přes síto. Poté směs podle chuti doplníme likérem Grand Marnier a podáváme. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH d objemdí bj bj K podávání se nejlépe hodí né průhledné sklenice na nožce. Pohár však lze servírovat v jedlých „nádobách“, jako jsou větší linecké košíčky nebo čokoládové misky. Ty lze připravit v  silikonových formičkách nebo pomocí omytých a  osušených nafukovacích balonků, které ponoříte do rozpuštěné čokolády, necháte je zatuhnout na pečicím papíře a poté balonek propíchnete. Navrch zmrzlinového poháru patří pouze pravá, čerstvě připravená šlehačka. fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1515_10-11.indd 11 tw i tte r. c o m / m ak ro cr 11 6/17/15 12:35 PM