Aktuálníletáky.cz   

Aktuální akční­ leták Kaufland + příští týden : Leták na následující týden

Platnost od 2.7 .2015 do 8.7 .2015


Leták na následující týden - strana 12



















































     

Leták na následující týden - strana 12

Červenec – měsíc Proč si ugrilovat rybu? Grilování ryb nemá žádný háček! Zdraví jako rybička Bílé, lehce stravitelné maso čerstvých ryb, které kromě životně důležitého jódu obsahuje množství dalších zdraví prospěšných látek, se ke grilování hodí perfektně. Grilovaná ryba je křehká, jemná a výjimečně chutná. Snadná příprava K přípravě ryb stačí bylinky, citron, sůl a olej. Pro docílení intenzivnější chuti marinujeme ryby alespoň půl hodiny před grilováním. Chuť ugrilované ryby více vynikne v kombinaci se správnou přílohou. Výtečná je zelenina, například sezonní rajčata, okurky, papriky, cuketa nebo lilek. Rychlá příprava Rybu ugrilujete snadno a rychle. Ač mlčí, napoví Vám, kdy je hotová. Prostě jen sledujte, kdy začne vypouštět bělmo, tedy bílkovinu, která se sráží. Doba grilování záleží na velikosti ryby. Většinou je připravena k servírování do 10 minut. Grilování je zábava Celosvětový fenomén si snadno a rychle získal neotřesitelnou pozici i u nás. Při takové zábavě nikdo nemlčí jako ryba. Ticho, přerušované slastným mlaskáním či pobrukováním, nastává pouze při ochutnávání ugrilovaných lahůdek. Prostě při grilování se Vy i Vaše okolí budete vždy cítit jako ryba ve vodě. Chlazené ryby Krevety růžové 40/60 (Penaeus spp.) chlazené aquakultura Ekvádor 100 g 32,90 Pangasius Losos (Salmo salar) filet s kůží, chlazený aquakultura Norsko cca 1 kg 100 g 31,90 Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v množství obvyklém pro domácnost. (Pangasius hypophthalmus) filet, rozmrazený aquakultura Vietnam cca 100 – 200 g 100 g 15,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. MB12 / AAM12, AMO12, APO12, AVY12, AJV12, CB12, Kla12 / -