Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Čerstvé ryby - velký hypermarket

Platnost od 4.4. do 9.4.


Čerstvé ryby - velký hypermarket - strana 2


Čerstvé ryby - velký hypermarket - strana 2

Široká nabídka čerstvých ryb Kambala v pivním těstíčku Super Cena 34,90 Kambala velká pultový prodej, 100 g -27% Pstruh lososovitý pultový prodej, 100 g -22% 25,90 35,60/ -20% pultový prodej, 100 g 21,50 2 24,90 Okoun nilský – filet pultový prodej, 100 g 27,90 31,30/ Vlk mořský pultový prodej, 100 g -11% 35,90 45,30/ 42,90 48,60/ Halibut – filet pultový prodej, 100 g -36% 18,90 21,50/ pultový prodej, 100 g pultový prodej, 100 g 32,30/ HIT měsíce dubna platí od 1. 4. do 30. 4. 2012 -12% Kalamáry malé Pražmá královská -10% -20% 26,90/ Tilapie – filet Čas přípravy 40 minut Počet porcí 4 Ingredience 250 g hladké mouky, 3 žloutky, 2 lžíce oleje, 6 šálků piva, 3 bílky, sůl, 4 filety z kambaly, pepř, 2 lžíce hladké mouky, tuk na fritování, 1 cibule, 1 pórek, 60 g vychlazeného másla, 1/8 l rybího vývaru Doporučená příloha Podáváme s omáčkou a s opečenými brambory. Postup 1. Z mouky, žloutků, oleje a 2 šálků piva umícháme těstíčko, necháme 30 min. odpočívat. Bílky se špetkou soli ušleháme a vmícháme je do těstíčka. 2. Filety opláchneme, osušíme a podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Osolíme, opepříme a obrátíme v mouce. Protáhneme těstíčkem a fritujeme na rozpáleném oleji dozlatova. 3. Cibuli sloupneme a jemně posekáme. Pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na jemná kolečka. Obojí podusíme na lžíci másla. Zalijemé 4 šálky vícestupňového piva a rybím vývarem. Propasírujeme jemným sítem. 4. Svaříme na polovinu, osolíme, opepříme, vmícháme máslové vločky, až se rozpustí. Dodavatelé: NOWACO Czech Republic, s.r.o. Losos – filet s kůží pultový prodej, 100 g - balený 100 g 25,90 (40,70/) Pultový prodej platí pouze pro prodejny s úsekem ryb. 24,90 39,40/ Ceny na této dvoustraně platí od 4. 4. do 9. 4. 2012.