Aktuálníletáky.cz   

Siko koupelny katalog : Katalog Kuchyně 2015/2016

Platnost od 1.6 .2015 do 30.4 .2016


Katalog Kuchyně 2015/2016 - strana 5



















































     

Katalog Kuchyně 2015/2016 - strana 5

Velmi důležitým prvkem dnešní moderně řešené kuchyně je, aby správně zapadla do obytného prostoru. Pro dobře fungující kuchyni je nezbytné, aby dokázala maximálně využít prostor s co největší užitnou plochou. Zároveň však musí být zajištěn dostatečný prostor pro volný pohyb. ZÓNA UMÝVÁNÍ kuchyně NATUREL Easy24 Dispoziční řešení ZÓNA ODKLÁDÁNÍ ZÓNA SKLADOVÁNÍ kuchyně NATUREL Easy ZÓNA PRACOVNÍ ZÓNA VAŘENÍ Pracovní trojúhelník Rohová (tvar „U“) - Vhodná do středně velkých domácností, umožňuje snadný dosah od pracovní plochy na obě strany - Dobře funguje s obývacím prostorem začleněným v té samé místnosti a také odstraňuje nedostatek stěnové plochy - Je vhodná i pro členění velkých prostor na pracovní a jídelní část - Pracovní zóny je nutné umístit od sebe v dostatečné vzdálenosti Přímá (lineární) Dvoustranná (paralelní) - Pro menší domácnosti, vybavená nejnutnějším úložným prostorem - Pro použití jednou nebo dvěma osobami najednou - Je dobré zakomponovat vestavěné spotřebiče a využít veškerý dostupný prostor a zvětšit tak pracovní plochu - Naproti sobě dvě sestavy poskytují nejlepší využití prostoru, vyhovuje průchozím kuchyním v ne příliš širokých prostorech - Rozměr komunikačního prostoru mezi spodními skříňkami by měl být minimálně 1,2 m Ostrůvková Poloostrovní (tvar „G“) - Ostrůvek vytváří oddělenou pracovní plochu, kterou lze využít pro skladování nádobí, na vaření nebo mytí - Musí být dostupný ze všech stran, dobře navržený ostrůvek zabraňuje zbytečnému obcházení dokola - Prodloužením pracovní desky získáme jídelní pult nebo místo pro jednu z hlavních činností - Opticky předěluje prostor na pracovní a obývací 5 kuchyňské obklady kuchyňské dřezy, dřezové baterie, doplňky kuchyňské spotřebiče Rohová (tvar „L“) kuchyně MULTI kuchyně NATUREL Classic Základem dobře navržené kuchyně je pracovní trojúhelník, který vzájemně spojuje tři pracoviště, propojené zóny hlavních činností, bez kterýchh se neobejde žádná kuchyně.