Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure - sýry

Platnost od 9.9 .2015 do 6.10 .2015


Epikure - sýry - strana 24



















































     

Epikure - sýry - strana 24

Německo & Švýcar sko Dorblu Classic, Royal Blu • poloměkký sýr s vnitřní plísní • bal.: 5× 100 g • cena za 100 g 24,90 28, 64* Cambozola • sýr s vnitřní modrou plísní a bílou plísní na povrchu • bal.: 2× 150 g • cena za 150 g 54,90 63, 14* NĚMECKO & ŠVÝCARSKO Rougette, Rougette mild • měkký sýr k rozpékání • bal.: 320 g • cena za 320 g 74,90 86, 14* Emmi Fondue • bal.: 400 g • cena za 400 g 134,90 155, 14* Gruyère • tvrdý sýr z nepasterovaného mléka • bal.: 200 g • cena za 200 g 129,90 149, 39* Tête de Moine A. O. C. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH • tvrdý sýr s delikátní krémovou chutí • bal.: cca 800 g • cena za 1 kg 639,00 734, FONDUE Roztavený sýr s bílým vínem je švýcarským národním jídlem a  k tradičním specialitám se řadí také ve  Francii, která se se Švýcarskem o  původ tohoto slavného sýrového pokrmu dlouhá léta pře. Švýcarská obhajoba argumentuje prvním receptem, který údajně pochází z  knihy vydané v  roce 1699 v  Zurichu, Francie oponuje názvem fondue, který byl ve francouzské kuchyni používán pro pokrm z vajec a sýra. Bez ohledu na vynálezce je fondue oblíbené po celém světě a připravuje se v mnoha obměnách. Základem je ve  většině případů gruyére, tvrdý sýr z nepasterizovaného kravského mléka, který doplňuje suché bílé víno a  další ingredience včetně jiných druhů sýra, nejčastěji ementálu nebo vacherinu. Do roztavené směsi se poté namáčí kousky pečiva či brambor. 85* 24 cE1520_16-32.indd 24 SÝRY 8/26/15 1:46 PM