Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 9.9 .2015 do 6.10 .2015


Trvanlivé zboží - strana 14



















































     

Trvanlivé zboží - strana 14

To nejlepší pro vaše fritování FRIGGITUTTO 20 L BAG IN BOX dvakrát frakcionovaný palmový olej bod zakouření cca 235 °C MASTER FRIT 10 L plech jednou frakcionovaný palmový olej bod zakouření cca 220 °C PALMFRIT 100% 20 L kbelík palmový tuk rafinovaný Bod zakouření cca 210 °C FORTE fritovací olej 10 L bag in box 80 % řepkový olej, 20 % palm-olein bod zakouření cca 180 °C ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Friggitutto fritovací olej bal.: 20 l cena za 1 bal. 790,00 908,50* Master Frit fritovací olej bal.: 10 l cena za 1 bal. 460,00 529,00* Palmfrit palmový olej bal.: 20 l cena za 1 bal. 678,00 779,70* Forte fritovací olej bal.: 10 l cena za 1 bal. 299,00 343,85* FRITOVACÍ OLEJE NA BÁZI PALMOVÉHO OLEJE SE VYZNAČUJÍ: - vysokou oxidační stabilitou (odolávají déle procesu žluknutí, vydrží tak delší používání bez zásadní změny kvality) - vysokým bodem zakouření (začínají se přepalovat až za výrazně vyšších teplot, než je samotná teplota fritování) archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Oproti běžným olejům není proto u palmových olejů nutná tak častá výměna ve fritéze (úspora času a nákladů). Díky možnosti smažit za vyšších teplot se potravina rychle zatáhne a nenasaje do sebe nadbytečné množství oleje, výsledný produkt je křupavější a absolutně bez zápachu. Pozn. k frakcionaci – zjednodušeně: jde o fyzikální (nikoli chemický) proces, kdy se za působení různých teplot oddělují pevné a tekuté fáze suroviny, které se pak používají odděleně pro produkty s různými požadavky na strukturu a vlastnosti. Každou vyšší frakcionací získáme olej vyšší kvality = tekutější a s vyšším bodem zakouření. 14 cD1520_14-36.indd 14 26.8.15 14:32