Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Potraviny

Platnost od 9.9 .2015 do 22.9 .2015


Potraviny - strana 2



















































     

Potraviny - strana 2

Ovoce a zelenina AKČNÍ CENA JE PLATNÁ V OBDOBÍ 9. 9. – 15. 9. 2015 Hrozny bílé odrůda: Italia původ: Itálie ba bal.: vanička cca 1 kg cena za 1 kg 29,90 34,39* SLEVA 30 % Rajčata cherry červená keříková bal.: vanička 500 g cena za 500 g 35,90 41,29 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Žampiony bílé 15,90 vel.: příčný průměr klobouku 30+ mm původ: Česká republika bal.: vanička 250 g cena za 250 g 18,29 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static AKČNÍ CENA JE PLATNÁ V OBDOBÍ 9. 9. – 15. 9. 2015 Cibule kuchyňská žlutá vel.: příčný průměr 40+ mm původ: Nizozemsko bal.: síť 1 kg cena za 1 kg 12,90 14,84* – PRÉMIOVÁ KVALITA – 23/25 ks V JEDNÉ UNCI Mandle jádra bal.: sáček 1 kg cena za 1 kg SLEVA 25 % Salát ledový min. hmotnost: 350+ g/ks bal.: fólie 1 ks cena za 1 ks 18,90 21,74* Blumy červené vel.: příčný průměr 40+ mm bal.: vanička 1 kg cena za 1 kg 39,90 299,90 45,89 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static 344,89 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Jak skladovat jablka • neopomenutelným předpokladem je čistota skladovacího prostoru • pro skladování je nejlepší chladné (+1° až +4 °C) a vlhké prostředí (vzdušná vhlkost okolo 80–90 %, záleží na pevnosti a síle slupky), důležitá je také cirkulace vzduchu • jablka vylučují plyn etylen, který způsobuje rychlejší vadnutí jiných druhů ovoce a zeleniny, proto je vždy oddělujte od ostatních plodů • pro dlouhodobější skladování jsou vhodné zejména drobnější plody a plody v 1. jakosti • jablka pokládejte stopkami nahoru 2 cS1520_01-09.indd 2 Akceptace platebních karet i na čerpacích stanicích 8/26/15 5:04 PM *