Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Hypermarket Tesco

Platnost od 23.9 .2015 do 29.9 .2015


Hypermarket Tesco - strana 4



















































     

Hypermarket Tesco - strana 4

ŠŤAVNATÁ KACHNA PEČENÁ VÍNĚ NA POMERANČÍCH A BÍLÉM SUROVINY: 1 4 2 2 lžičky 3 100 ml 100 ml 1 1 2 kachna bez drobů pomeranče větvičky rozmarýnu čerstvé či sušené majoránky stroužky česneku bílého vína drůbežího vývaru cibule mrkev stonky řapíkatého celeru sůl, olej POSTUP: stran ladně ji osolíme ze všech nitř), osušíme a očistíme. Důk 1. Kachnu opláchneme (i zev řek. a nezapomeneme ani na vnit potřebovat jeden pomeranč, Na náplň kachny budeme . eme chn oplá ře dob nče 2. Všechny pomera e na větší kousky. který oloupeme a nakrájím robno. oloupeme a nakrájíme nad u otrháme snítky, česnek nekem, jednou lžičkou čes ným rave přip 3. Z jedné větvičky rozmarýn s ce mis nče promícháme v Kousky oloupaného pomera kachny. to směsí naplníme vnitřek Tou em. arýn rozm a ky majorán ačkáme šťávu. pomeranče důkladně vym ůlíme, poté z jednoho a půl u. kůro s i 4. Tři zbylé pomeranče rozp sky nakrájíme na větší kou Zbylý jeden a půl pomeranče , ze všech stran orestujeme hu oleje a kachnu nejprve 5. Do pekáče nalijeme troc natá. aby se zatáhla a zůstala šťav očistíme tičky. Stonky celeru dobře a nakrájíme na drobné kos 6. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. arýnu snítky ze zbylé větvičky rozm áče ke kachně, ochutíme ji m vínem. bílý a arem výv 7. Zeleninu vložíme do pek ou, šťáv eme pomerančovou a lžičkou majoránky. Vše zalij ut. C. Pečeme 1 hodinu a 30 min t do trouby vyhřáté na 190 ˚ péc e dám a licí pok me 8. Pekáč přikryje dalších pomeranče a kachnu pečeme pekáče nakrájené kousky do áme přid ě dob této 9. Po va. 40 minut bez poklice dozlato SLEDEK 2 TIPY PRO DOKONALÝ VÝ 1. TIP ení zvyšte teplotu peč ěru V záv ila na 200 ˚C, aby se vytvoř a. čičk kůr křupavá 2. TIP odstraňte křídla. m ení peč Před hytávají Ta se při pečení rychle přic Použijte sa. ma a je na nich nejméně aru. výv je raději na přípravu 4 30_REG_CR.indd 4 14.09.15 18:40