Aktuálníletáky.cz   

Billa - akční leták : Hlavní leták Billy

Platnost od 14.10 .2015 do 20.10 .2015


Hlavní leták Billy - strana 2



















































     

Hlavní leták Billy - strana 2

Pečený bůček na oválném talíři Velká paráda! Návod na přípravu receptu 4 porce 1,2 kg vepřového bůčku (ideálně s kostí) 6 snítek tymiánu 2 lžíce olivového oleje sůl 3 kyselejší jablka + 1 malé jablko navíc Příloha: bramborová kaše nebo pečené brambory listový salát ochucený medovou zálivkou (1 lžíce medu, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, sůl a pepř) 189 90 zakoupit můžete 42V_4kor.indd 2 Oválný talíř 36 cm 1 ks Promíchejte olivový olej, odrhnuté lístky ze třech snítek tymiánu a sůl. Tuk na bůčku nařezejte do mřížky a do masa vetřete připravenou olejovou směs. Rozehřejte troubu na 120 °C. Jablka zbavte jádřince a nakrájejte na přibližně centimetrové plátky. Rozložte je na dno pekáčku. Maso ze všech stran zprudka opečte na pánvi. Pak ho položte na jablka, lehce podlijte vodou a 6 hodin pečte pod poklopem nebo pevně utěsněným alobalem. Poté zvyšte teplotu na 180 °C, sejměte poklop či odstraňte alobal a maso dopečte dozlatova. Upečený bůček odložte stranou, vytáhněte z něj kosti a připravte jablečnou omáčku. Výpek přeceďte do rendlíku (případně odeberte přebytečný tuk), přidejte zbývající malé jablko pokrájené na kostičky a svařte asi na polovinu objemu. Omáčku podávejte k masu; nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo pečenými bramborami doplněnými listovým salátem. Body je možné sbírat do 2. 2. 2016 a produkty si můžete vyzvednout do 9. 2. 2016. Více na www.billa.cz ALESSI® 7. 10. 2015 17:43:38 Špa