Aktuálníletáky.cz   

Aktuální akční­ leták Kaufland + příští týden :

Platnost od 12.11 .2015 do 18.11 .2015


 - strana 5



















































     

- strana 5

nám voní! Krok za krokem ke špičkové kvalitě Záleží především na kontrolovaném původu a kvalitních podmínkách chovu vepřů, ze kterých pochází naše uzené maso K-Purland? Nebo hraje prim špičková péče, Potřebujeme (pro 4 porce): • 400 g uzeného masa K-Purland Bramborák s uzeným masem (tepelně upraveného) • 500 g brambor • 1 vejce • 2 stroužky česneku • 6 lžic hladké mouky • 2 lžíce sádla • sůl • pepř • majoránku se kterou vybíráme nejlepší části žeber, krkovice nebo plece? Nebo je důvodem výtečné chuti a kvality našeho uzeného masa jedinečný způsob, jakým maso nakládáme, či naopak záleží především na bukovém dřevě, které k uzení Postup: používáme? Kdepak. Kombinace všeho Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Osolíme a necháme chvíli odležet. Přebytečnou vodu výše uvedeného dělá z našeho uzeného vymačkáme a slijeme. Přidáme prolisovaný česnek, mouku, vejce a vypracujeme těsto, které dochutíme masa neodolatelný zážitek pro Vaše majoránkou a pepřem. Uzené maso rozdělíme na 4 plátky. chuťové i čichové buňky. Vyzkoušejte ho. V nepřilnavé pánvi rozehřejeme sádlo a přidáme čtvrtinu bramborákové směsi rozdělenou do dvou dílů. A zažijte kvalitu, která chutná! Do každého vtiskneme plátek uzeného masa, přidáme zbylou bramborákovou směs a smažíme z obou stran dozlatova. Postup zopakujeme i pro zbylé suroviny a podáváme. Tip: Podáváme se zakysaným zelím okurkou. m a ssterilovanou teri te rilo lova vano n u okur urko kouu. Více receptů najdete na: FOTOSTORYP www.kaufland.cz/ kucharka