Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Silvestr

Platnost od 18.11 .2015 do 15.12 .2015


Silvestr - strana 19



















































     

Silvestr - strana 19

KAŠTANOVÉ PARFAIT (6 PORCÍ) 250 g oloupaných jedlých kaštanů 150 ml mléka 4 cl třešňové pálenky 2 polévkové lžíce másla 2 plátky želatiny 2 vejce 3 žloutky 1 vanilkový lusk 80 g krupicového cukru 2 cl kávového likéru 1 polévková lžíce medu 400 ml smetany JEDLÉ KAŠTANY SE SKLÍZEJÍ NA PODZIM, HLAVNÍM MĚSÍCEM SKLIZNĚ JE ŘÍJEN. V PEČENÉ PODOBĚ NEODMYSLITELNĚ PATŘÍ K PŘEDVÁNOČNÍM TRHŮM. čený če nými nými ný mi Podáváme s opečenými karamelizovanými kaštany. AKČNÍ CENA JE PLATNÁ V OBDOBÍ 18. 11. – 1. 12. 2015 AKČNÍ CENA JE PLATNÁ V OBDOBÍ 18. 11. – 1. 12. 2015 Kaštany jedlé „TOP kvalita“ Kaštany Kašta štany ny předvařené • počet ks v 1 kg: 48/50 • bal.: vanička 500 g • cena za 500 g • původ: Francie • bal.: vanička 400 g • cena za 400 g 89,90 103, 129,90 149, 39* 39* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Kaštany uvaříme v  mléce zcela doměkka (zhruba 20  minut). Nádobu odstavíme z  ohně, přidáme pálenku a  máslo a  vše rozmixujeme na pyré. Podle potřeby směs dochutíme moučkovým cukrem. Želatinu namočíme do studené vody. Než nabobtná, ve vodní lázni rozšleháme vejce, žloutky, část vanilkové dřeně a  krupicový cukr. Roztok pak vymícháme do krémovité konzistence. Ze  želatiny vymačkáme přebytečnou vodu, rozpustíme ji v kávovém likéru a přidáme do vaječné směsi. Vše zamícháme do kaštanového pyré, ochutíme medem a necháme vychladit. Na závěr vyšleháme smetanu a opatrně ji vmícháme do směsi. Zvolna přelejeme do formy a dáme zamrazit minimálně na 4 hodiny. Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategorii Zelenina fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1525_16-19.indd 19 tw i tte r. c o m / m a k ro cr 19 11/4/15 11:44 AM