Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Silvestr

Platnost od 18.11 .2015 do 15.12 .2015


Silvestr - strana 5



















































     

Silvestr - strana 5

MRAŽENÉ Telecí kýta ořech Telecí kýta rump Divočák kýta bez kosti Vepřová kýta bez kosti • milk-fed (mléčná) • původ: Belgie • vakuově baleno • bal.: cca 2 kg • cena za 1 kg • původ: Nizozemsko • bal.: cca 2 kg • vakuově baleno • cena za 1 kg • původ: Česká republika – lovená zvěř • vakuově baleno • cena za 1 kg • původ: Česká republika • vakuově baleno • bal.: cca 900 g • cena za 1 kg 289,00 332, 244,90 281, 119,90 137, Vepřová krkovice bez kosti Kuřecí prsní řízky Kuřecí stehenní řízek horní Krůtí prsa • původ: Česká republika • vakuově baleno • bal.: cca 600 g • cena za 1 kg • původ: Česká republika • baleno v ochranné atmosféře • bal.: cca 4 kg, 8× 150 g • cena za 1 kg od • původ: Česká republika • bal.: cca 1,5 kg • cena za 1 kg • původ: Česká republika • baleno v ochranné atmosféře • bal.: cca 1,5 kg • cena za 1 kg 35* 269,00 309, 64* 89* 119,00 136, 85* 90 136, 44* 157, 90 126, archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH 35* 94* 145, 174,90 201, 14* PŘÍRODNÍ BEZ OBALU Kompletní nabídka na Řízky se skvěle hodí k  dušení. Za několik minut maso získá jemně pečenou chuť, zatímco teplem uzavřená vrchní vrstva zabrání jeho vysychání  – samozřejmě jen tehdy, pokud se nedusí příliš dlouho. Před dušením se plátky někdy lehce obalují v  mouce a  předem opečou, díky čemuž nevyschnou a navíc rovnou vznikne mírně zahuštěná šťáva. Zejména u  drůbeže je důležité odstranit maso z  tepelného zdroje ve správný čas, aby si udrželo šťavnatost. V mnoha zemích získaly značnou oblibu kuřecí a  krůtí řízky, a  to především pro svou jemnou chuť a  nízký obsah tuku. Výtečnou variantou jsou drůbeží řízky pečené v  troubě – díky „podkladu“ ze středomořské zeleniny zůstanou křehké a plné šťávy. Mezi klasiku v  kategorii neobalovaných řízků patří „Hunter’s  Schnitzel“ s  houbovou omáčkou a cikánské řízky s rajčaty, paprikou a cibulovou omáčkou. K vrcholům italské kuchyně se bezesporu řadí „Saltimbocca alla Romana“  – malé telecí řízky s  listem šalvěje obložené plátkem syrové šunky. Ve Švédsku řízky rádi dochucují holandskou omáčkou. v kategorii Maso, Zvěřina; Drůbež www.makro.cz/sortiment SALTIMBOCCA ALLA ROMANA HUNTER’S SCHNITZEL fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1525_02-05.indd 5 tw i tte r. c o m / m a k ro cr 5 11/4/15 11:26 AM