Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Vánoční delikatesy

Platnost od 2.12 .2015 do 31.12 .2015


Vánoční delikatesy - strana 3



















































     

Vánoční delikatesy - strana 3

Maso SKVĚLÉ STEAKY Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO! Chuck Rump Rib Loin Fillet Brisket Plate • původ: Irsko • bal.: 2× 145 g • cena za 1 bal . Shrank T-bone steak Dva druhy masa v jednom steaku, svíčková a roštěná, vyzrálé na kosti. Delikátní steak kombinující výraznou chuť roštěné a křehkost svíčkové podpořené chutí z kosti spojující obě části. T-bone steak dry aged • původ: Irsko • bal.: 350 g • cena za 1 bal . 389,00 447, 35* Rump Rib Loin Shrank Plate Chuck T Bone Fillet Brisket Flank SKUTEČNĚ UT TEČ ČNĚ N JJAPONSKÉ APON AP O SK ON KÉ WA W WAGYU! GYU! GY U U! Vyzkoušejte nejluxusnější hovězí maso na  světě! Na objednávku Vám zajistíme tento klenot mezi hovězím přímo z japonských provincií! Typickému černému japonskému skotu je věnována speciální péče. Maso má pak typické rovnoměrné výrazné mramorování a  velmi intenzivní chuť. Mramorování masa je hodnoceno na stupnici 1–12, Plate Shrank Shrank Delmonico = vysoká roštěná s malou částí flanku nebo také Cote de Boeuf bez kosti. Právě tato malá část flanku dodává vysoké roštěné ještě výraznější chuť. Nejvíce si steak užijete jako medium rare. Rump Rib T Bone Loin Fillet Round Vysoká roštěná – Delmonico Vánoční inspirace Round Rump steak pochází z více namáhaného svalu, je méně prorostlý tukem a po zrání v solné komoře se křehkostí přibližuje svíčkové. Chuck 85* Rump Rump steak Brisket 299,00 343, Plate T Bone Shrank Shrank 35* • původ: Irsko • bal.: 240 g • cena za 1 bal . Loin Flank Fillet Brisket 269,00 309, Hovězí vysoká roštěná dry aged – Delmonico Rib Round Flank Shrank Rump steak dry aged Chuck T Bone Round Flank Shrank Svíčková Hovězí svíčková dry aged • původ: Irsko • bal.: 2× 140 g • cena za 1 bal . 449,00 516, Nejméně namáhaný sval charakteristický svou jemnou texturou a mimořádnou křehkostí. Chuť a křehkost je podpořena zráním na kosti ve speciální solné komoře. 35* k y 12 je kd je nejvyšší, ne ejvvyššší š nejlepší nejjll ep ne nejl epší pší ší a samozřejmě a sam mozzře ře kdy také nejdražší stupeň. Luxusní pokrmy připravíte nejen ze steakových řezů, ale i z ostatních částí. Skvěle si pochutnáte na wagyu burgeru a japonské restaurace používají tenké plátky wagyu také na přípravu netradičního sushi. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH ZRÁLY JSME PRO VÁS NA KOSTI 28 DNÍ A ZRAJEME DALŠÍCH 10 DNÍ NA CESTĚ K VÁM! Objednejte u vedoucího oddělení masa: dodání do 1–2 týdnů dle dostupnosti. 3 cE1526_01-15.indd 3 11/18/15 7:23 PM