Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Čerstvé potraviny

Platnost od 27.1 .2016 do 9.2 .2016


Čerstvé potraviny - strana 2



















































     

Čerstvé potraviny - strana 2

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ TO RÁDI ČERSTVÉ Jak si vyrobit domácí klobásu? Na výrobu klobás je možné použít téměř jakýkoliv druh čerstvého masa. Ať již hovězí, telecí, zvěřinu a nebo u nás nejpoužívanější vepřové maso. Maso se nožem nahrubo naseká nebo najemno umele v mlýnku, osolí, ochutí. Často se kvůli větší šťavnatosti přidává bok. Dále se fantazii meze nekladou a mohou se použít různé druhy koření, bylinky, česnek, cibule, houby apod. Hotová směs se naplní do střívka, v požadované délce se podváže a klobása putuje do udírny, do hrnce, na pánev či přímo na gril. CENA ZA 1 kg PŘI KOUPI DO 20 kg 59,90/68,89 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Vepřová plec bez kosti úprava: 3D vakuově baleno bal.: cca 6 kg cena za 1 kg při koupi nad 20 kg 55,90 64,29* Vepřový bok bez kosti Vepřová střeva libovost 55 %, kutrbok původ: Německo, Polsko vakuově baleno bal.: cca 2,5 kg cena za 1 kg 69,90 80,39* 2 cF1604_01-16.indd 2 původ: Rakousko bal.: kal. 34/36 mm 91,5 m, kal. 36/38 mm 91,5 m cena za 1 bal. další akční cena také na: Skopová střeva 289,00 332,35* NA OBJEDNÁVKU U VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ MASA TAKÉ VEPŘOVÝ VÝŘEZ 80 %, CENA ZA 1 kg 64,90/ 74,64* Vepřový výřez z boku vakuově baleno bal.: cca 2 kg cena za 1 kg 56,90 65,44* Přehled produktů s aktuálními cenami naleznete na www.makro.cz/sortiment 3 13.1.16 12:19