Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - chuť Asie

Platnost od 10.2 .2016 do 8.3 .2016


Epikure - chuť Asie - strana 19



















































     

Epikure - chuť Asie - strana 19

DORTÍK S JAHODAMI (10 PORCÍ) 200 g třtinového cukru 125 ml vody 500 g jahod 125 g másla 20 ml pomerančového likéru (např. Cointreau) Korýši vaření mix • lat.: Nephrops norvegicus, Pleoticus muelleri, Parapenaeopsis atlantica • původ: Baltské moře, Jihozápadní a Severovýchodní Atlantik, lov • cena za 400 g Krevety vařené ocásky Krevety celé nevařené • lat.: Litopenaeus vannamei • vel.: 52–60 ks/kg • původ: Indie, chov • cena za 500 g • lat.: Litopenaeus vannamei • vel.: 40–60 ks/kg • původ: Ekvádor, chov • cena za 500 g 369,00 424, 149,00 171, 35* 35* 319,00 366, – VÝBORNÝ DOPLNĚK ZVLÁŠTĚ K ÚSTŘICÍM A DALŠÍM STUDENÝM PŘEDKRMŮM – 1 SKLENIČKA VYSTAČÍ NA CCA 25 ks ÚSTŘIC 85* VYROBENO Z MOŘSKÝCH ŘAS Postupně rozklepneme 7 vajec, oddělíme bílky od žloutků, vyšleháme tuhý sníh a  vmícháme do něj 165 g cukru. Žloutky s olejem rozšleháme v misce a směs opatrně vmícháme do připraveného sněhu. Po částech přidáme 165 g mouky a  vzniklé těsto rozetřeme na pečicí papír. Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 7 minut do zlatova. V  hrnci pozvolna přivedeme k  varu mléko a  vanilkovou dřeň. V  misce rozšleháme zbývající 2  vejce a  125 g cukru. Opatrně vmícháme část teplého vanilkového mléka a  35 g mouky. Směs přilijeme ke zbylému mléku a  při nízké teplotě necháme zhoustnout. Hotový krém vlijeme do misky, překryjeme fólií a necháme zchladnout. V  silnostěnné nádobě připravíme při nízké teplotě sirup z  třtinového cukru a  vody. Jahody nakrájíme na plátky, část na menší kousky. Z upečeného korpusu vykrajujeme kolečka pomocí formičky. Do formy na muffiny vložíme pergamenový papír, na dno vkládáme kolečka korpusu a  po obvodu vyskládáme plátky jahod. Do vychladlého krému vmícháme změklé máslo a  likér. Pomocí cukrářského sáčku nastříkáme na korpus krém a  přiklopíme dalším kolečkem z  korpusu. Poklademe drobnějšími kousky jahod, pokryjeme vrstvou krému a  znovu přiklopíme. Vrchní část potřeme sirupem a přidáme poslední vrstvu krému. Dortíky vyjmeme z formy a podle vlastní fantazie dozdobíme. Ocet balsamico na strouhání Chutney pomeranč a wakame • původ: Francie • bal.: 300 g/ks • cena za 300 g • původ: Francie • bal.: 400 g/ks • cena za 400 g • další akční cena také na: Chutney dulse & červená cibule 169,00 194, 35* • příchuť: ocet & šalotka • bal.: 200 g • cena za 200 g 209,00 240, 35* 299,00 343, 85* Kaviár z jesetera Amur Royal • malosol • bal.: 50 g • cena za 50 g Tzar kaviár Kaviár • beluga imitation, sevruga imitation • bal.: 100 g, 50 g • cena za 1 ks od • lososový • bal.: 80 g • cena za 80 g 144,00 165, 60* 1 199,00 1 378, 85* 109,00 125, 35* Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategoriích např. Ryby, Mořské plody; Ovoce, zelenina; Cukrovinky... fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1605_16-19.indd 19 Perly oceánu archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH 9 vajec 290 g krupicového cukru 25 ml rostlinného oleje 200 g polohrubé mouky 250 ml mléka 1 tobolka vanilky tw i tte r. c o m / m a k ro cr 19 1/27/16 4:14 PM