Aktuálníletáky.cz   

Billa leták - aktuální na tento týden + příští týden : Hlavní leták

Platnost od 17.2 .2016 do 23.2 .2016


Hlavní leták - strana 6



















































     

Hlavní leták - strana 6

Když maso, tak Vocílka! Garance: Z českých chovů Poctivá kvalita Dobře opracováno Profesionálně naporcováno Denně kontrolovaná kvalita Marinády bez éček a bez alergenů -21% od Hovězí zadní v celku cena za 1 kg dříve od 229,90 -20% Mělněné maso vepřové cena za 600 g dříve 74,90 59 90 1 kg = 99,83 Kč Recept šéfkuchaře Giuseppa Hovězí pečeně po provensálsku Doba přípravy 3 hodiny (+ 4 h na marinování) Ingredience: 1 kg Vocílka hovězího zadního 100 g Vocílka anglické slaniny 3 mrkve nakrájené na špalíčky 4 šalotky oloupané 4 stroužky česneku promáčknuté 100 g černých oliv 2 lžičky provensálského koření 4 bobkové listy 4 hřebíčky kůra z poloviny pomeranče omytého teplou vodou 4 lžíce Naše Bio olivového oleje 600 ml červeného vína 1 lžíce BILLA balsamico octa pepř, sůl Bag Příprava: Hovězí maso zbavte blan, nakrájejte na kostky a vložte do hlubšího pekáče nebo litinového hrnce. Přidejte mrkev, šalotky, česnek, provensálské koření, hřebíčky a nastrouhanou pomerančovou kůru. Osolte, opepřete, zalijte vínem a balsamikovým octem a nechte minimálně 4 hodiny marinovat. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte na kostičky nakrájenou slaninu. Z marinády vyndejte maso a vhoďte ho na slaninu. Zprudka opečte a přendejte do pekáče, přiložte i kousky zeleniny vytažené z marinády (šalotka, mrkev, česnek). Zalijte přecezenou marinádou, přidejte olivy a pečte čtyři hodiny při teplotě 100 °C. V průběhu pečení několikrát zamíchejte, a pokud se tekutina příliš rychle vstřebává či houstne, podlijte horkou vodou. 179 Přesně podle mého gusta! 90 -20% od Vepřová kýta v celku cena za 1 kg dříve od 124,90 Giuseppe Daddio / Šéfkuchař Více receptů na www.billa.cz 99 90 -30% Mladá kachna z Vodňan cena za 1 kg dříve 114,90 79 90 -35% Kuřecí prsa s kostí bez kůže cena za 1 kg dříve 154,90 08V_novy.indd 6 99 90 -23% od Kuřecí čtvrtky cena za 1 kg dříve od 84,90 64 90 10. 2. 2016 18:46:18