Aktuálníletáky.cz   

XXX Lutz nábytek - aktuální leták XXXLutz : Nové trendy v kuchyních

Platnost od 15.2 .2016 do 31.12 .2017


Nové trendy v kuchyních - strana 50



















































     

Nové trendy v kuchyních - strana 50

Nový druh vaření Sous Vide má svůj původ v profesionální kuchyni. Většina hvězdných kuchařů se již nechce vzdát tohoto druhu vaření. AEG dělá tuto technologii použitelnou i pro soukromou domácnost. Prostřednictvím Sous Vide a v kombinaci s multi parním hrncem ProCombi je možno docela snadno dosáhnout perfektních výsledků. Sous Vide znamená vakuování potravin a přísad a následné vaření při konstantní nízké teplotě ve vodní lázni nebo páře. S touto technikou vaření zlepší Vaši zákazníci nejen svůj time management, ale dosáhnou také lepších výsledků. Proces vaření Sous Vide S novou speciální funkcí trouby Sous Vide není pro vaření vakuovaných pokrmů zapotřebí žádné další dodatečné zařízení. Mezi rozmanitými typy ohřevu odráží nový parní hrnec ProCombi Sous Vide Multi také tento nový typ vaření. Vaření v páře Sous Vide Prostřednictvím konstantní nízké teploty mezi 50 a 90°C jsou vakuované pokrmy šetrně vařeny. Tyto nízké teploty zajišťují, že se pokrmy podaří, převaření lze téměř vyloučit. Přidaná aromata a marinády se zde spojují s vařeným produktem. Odpaření aromatu, vlhkosti a živin rovněž zabrání vzniku cizích aromat oxidací. Chuť je maximalizována. Sous Vide se hodí pro vaření zeleniny, ryb, masa a sladkých jídel. -5 let preferenční záruka -5 let partnerská záruka Všechny výrobky označené těmito piktogramy jsou součástí preferenčního nebo partnerského sortimentu. Mimo dalších funkcí mají tyto přístroje také plnou 5letou záruku. Bližší informace k tomu obdržíte ve svém obchodním domě XXXLutz. ​ ​