Aktuálníletáky.cz   

Rossmann leták - aktuální akční letáky drogerie Rossman : Prací prášky, aviváže

Platnost od 30.4. do 6.5.


Prací prášky, aviváže - strana 1


Prací prášky, aviváže - strana 1

PONDĚLNÍ DRCENÍ CEN 1+1 OD 7. 5. DO 13 . 5. 2012 Nabídka platí od 30. 4. do 6. 5. 2012 V LIBOVOLN É VYRAZTE PO ZELENÉ Kupujte produkty Garnier a vyhrávejte každou hodinu L’Oréal RevitaLift krém proti vrás ká denní, noční, 50 m, m nebo oční, 15 ml, l běžná cena Garnier Mineral antiperspirant sprej pro ženy, nebo pro muže, různé druhy, 79.90 150 ml Garnier BB Cream hydratační tónovací krém 5 v 1, 2 druhy, 50 ml Garnier Intensive 7 days tělový balzám, 2 druhy, 300 ml 139.- 25% za 1 ks = 299 akční cena za 1 ,při koupi 2 ks = 149 ks ,50 25% za 2 ks zapl at íte 299.- VEZMĚTE SI Z REGÁLU UŠETŘÍTE 59.90 PŘI KOUPI VÝROBKŮ ZNAČKY GARNIER NAD 149 Kč, 199.- ZÍSKÁTE GARNIER AMBRE SOLAIRE OPALOVACÍ KRÉM, SPF 30, 50 ml 25% UŠETŘÍTE ZDARMA UŠETŘÍTE 104.- KOMBINACI ZDARMA 149.- DÁREK NA POKLADNĚ Akce platí do vydání dárků. Soutěžte na www.pozelene.cz Akce trvá od 30.4. do 13.5. 2012 nebo do vydání dárku. Více informací naleznete na www.pozelene.cz nebo na prodejnách v letáčcích. ětna 13. kv Nezapomeňte 13. května na dárek . pro svou maminku! Denk mate 25% *DCD 209.- 33% UŠETŘÍTE 139.SLEVA ZA 2 KS dlouhotrvající make-up, různé odstíny *DCD 199.- 25% UŠETŘÍTE 149.- MIN. Olay Total Effects okamžité zjemňující sérum proti vráskám 7 v 1, 50 ml 399.- Sunar Nutradefense, Nutradefense HA 25% pokračovací mléko, 2., 3. a 4. stupeň, 600 g, nebo 800 g UŠETŘÍTE 299.- VEZMĚTE SI Z REGÁLU 287.- Colgate 50% Cena za ks při koupi 2 ks. Při koupi 1 ks cena 39,90. ZDARMA 360° Sensitive Pro-Relief kartáček pro citlivé zuby, ultra jemný, 1 ks 59.90 29.90 levnější Rimmel Lasting Finish 25h Radox UŠETŘÍTE 1+1 v období od 30. 4. do 27. 5. 2012 sprchový gel pro ženy, nebo pro muže, různé druhy, 250 ml *DCD *DCD 86.90 31% Dove antiperspirant stick pro ženy, různé druhy, 40 ml 25% SLEVA RA18_01.indd 1 na celý sortiment dekorativní kosmetiky RIMMEL sleva1) 1) Počítáno z doporučené maloobchodní ceny dodavatele. deodorant ve skle pro ženy, nebo pro muže, různé druhy, 75 ml MIN. Adidas 1) UŠETŘÍTE 59.90 *DCD 104.- 23% UŠETŘÍTE 79.90 JARNÍ SUPERCENA! šíře 10 1. 48 Kč digital 2.69 UŠETŘÍTE 44% Akční cena platí pouze pro vyvolání digitálních fotografií na fotopapíru Standard lesk z terminálu v prodejnách a na www.rossmann.cz. Množstevní slevy se nevztahují na tuto akci. Paušál za zakázku je 39,90 Kč. Akce platí od 16. 4. do 30. 5. 2012. V případě dotazů volejte bezplatnou linku 800 767 626. na celý sortiment dekorativní kosmetiky v období od 30. 4. do 27. 5. 2012 1) Počítáno z doporučené maloobchodní ceny dodavatele. 10.4.12 15:52