Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Velikonoční delikatesy

Platnost od 9.3 .2016 do 5.4 .2016


Velikonoční delikatesy - strana 19



















































     

Velikonoční delikatesy - strana 19

Trvanlivé delikatesy J átra Paštiky venkovské • kachní, husí • bal.: 130 g • cena za 130 g od • další akční ceny také na: Husí játra, bal.: 75 g, Pěna z husích jater, bal.: 320 g • všechny druhy • bal.: 180 g • cena za 180 g • další akční cena také na: Foie gras, bal.: 125 g 289,00 332, 89,90 103, 35* 39* Tuňák žlutoploutvý, bílý • v olivovém oleji • bal.: 225 g • cena za 225 g od • další akční ceny také na: Lorea ančovičky, bal.: 50 g, 95 g Kalmary, Mušle Šneci • všechny druhy • bal.: 80 g • cena za 80 g • bal.: 200 g • cena za 200 g • další akční cena také na: bal.: 800 g 114,90 132, 24,90 28, 89,90 103, 14* 64* 39* Cavi.art • kaviár z mořské řasy • červený, černý • bal.: 100 g • cena za 100 g 59,90 68, 89* Novinkový produkt Cavi-art zazáří na Vašem velikonočním občerstvení jako skvělá alternativa kaviáru (nejen) pro vegany. Obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek a důležitých stopových prvků, zato velmi málo soli a žádný cholesterol ani tuky – pouze přírodní konzervanty a barviva. Má dlouhou trvanlivost (3 měsíce po otevření) a přitom nemusí být skladován v chladničce. Je křupavý, má lahodnou chuť, jemnou konzistenci a krásné lesklé barvy. Na rozdíl od tradičního kaviáru nezpůsobuje zabarvení pokrmů. Lákavě a atraktivně ozdobí například jídla z ryb, sushi, těstoviny, sendviče, saláty, dresinky, polévky, omáčky, pizzu, ale i dezerty. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH CAVI-ART – LAHŮDKA Z MOŘSKÝCH ŘAS 19 cE1607_12-21.indd 19 2/24/16 12:50 PM