Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Velikonoční delikatesy

Platnost od 9.3 .2016 do 5.4 .2016


Velikonoční delikatesy - strana 2



















































     

Velikonoční delikatesy - strana 2

Maso PRO VŠECHNY, KTEŘÍ VIDÍ SPOJENÍ KVALITY S CHUTÍ MRAŽENÉ MRAŽENÉ Jehněčí kýta bez kosti Jehněčí kolínko Jehněčí T-Bone Jehněčí kotletky • původ: Nový Zéland • vakuově baleno • bal.: cca 1,5 kg • cena za 1 kg • zadní • původ: Nový Zéland • vakuově baleno • cena za 1 kg • původ: Nový Zéland • bal.: 1 kg (IQF) • cena za 1 kg • původ: Nový Zéland • bal.: 1 kg (IQF) • cena za 1 kg 289,00 332, 269,00 309, 299,00 343, 299,00 343, 85* 35* 85* 35* MRAŽENÉ ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Jehněčí hřebínek • původ: Nový Zéland • bal.: cca 0,75 kg • cena za 1 kg 569,00 654, 35* Telecí pečeně bez kosti s řetízkem • milkfed (mléčná) • původ: Belgie • vakuově baleno • bal.: cca 2 kg • cena za 1 kg ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Telecí hřebínek Selečí kolínko • milkfed (mléčný) • původ: Nizozemsko • vakuově baleno • bal.: cca 2,5 kg • cena za 1 kg • původ: Španělsko • vakuově baleno • bal.: cca 2 kg • cena za 1 kg 159,00 182, 85* 649,00 746, 35* 399,00 458, 85* ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Qualivo hovězí přední krk Qualivo hovězí zadní plec Patentovaný švýcarský systém výkrmu a chovu zvířat Výrazně kratší doba úpravy • vyzrálé • původ: Česká republika • bal.: cca 600 g • cena za 1 kg • vyzrálé • původ: Česká republika • bal.: cca 600 g • cena za 1 kg Další řezy hledejte v našem meatroomu 259,00 297, 315,00 362, Vždy křehké maso jemné chuti archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Vyzrálé prémiové hovězí maso z českého skotu 2 cE1607_01-11.indd 2 85* 25* V E L I K O N O Č N Í D E L I K AT E S Y 2/24/16 1:00 PM