Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Velikonoční delikatesy

Platnost od 9.3 .2016 do 5.4 .2016


Velikonoční delikatesy - strana 7



















































     

Velikonoční delikatesy - strana 7

Masné výr obky a specialit y TE PRO TTA • Bresaola Valtellina I. G. P. Prosciutto di San Daniele D. O. P. • solené sušené hovězí maso • bal.: 70 g plátky • cena za 70 g • sušeno min. 12 měsíců • bal.: 70 g plátky • cena za 70 g 69,00 79, 79,90 91, 78,00 89, Antipasto della Tradizione (Sušená šunka, Milano salám, Sušená krkovička) Pancetta Speck Alto Adige • bal.: 120 g plátky • cena za 120 g • bal.: 100 g plátky • cena za 100 g • bal.: 400 g • cena za 400 g 69,00 79, 54,90 63, 149,90 172, Jamon Ibérico Lomo Serrano – sušená panenka Tyrolský špek – šunkový, Sušený bok, Sušená pečeně • bal.: 100 g plátky • cena za 100 g • bal.: 100 g plátky • cena za 100 g • bal.: 80 g, 100 g • cena za 1 bal. 129,90 149, 58,00 66, 36,50 41, 35* 89* 14* 35* 39* 70* Prosciutto di Parma D. O. P. • bal.: 80 g plátky • cena za 80 g 70* 39* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH • DICAZION IN OGRAFI GE C A E 98* SPOLEHLIVÁ KVALITA Sušená vepřová šunka prosciutto je oblíbenou delikatesou prakticky po celém světě. Pochází z Itálie, kde má její výroba velice dlouhou tradici – techniku nasolení a následného sušení v proudícím vzduchu za účelem prodloužení trvanlivosti vynalezli už staří Římané. Ke stálicím zdejší produkce patří především Prosciutto di Parma, tedy Parmská šunka, nebo šunka San Daniele pocházející z regionu Friuli. Prosciutto se v různých obměnách vyrábí i v jiných přímořských státech – každý producent má svou vlastní recepturu, takže se jednotlivé druhy mohou chuťově výrazně lišit. Kromě známých italských výrobků zpestří sváteční dny například také lahůdkové španělské šunky Jamón Ibérico a Jamón Serrano. Můžete si je vychutnat samostatně, ale hodí se i na finger food nebo jednohubky. Kromě klasické kombinace s pečivem, sýrem a zeleninou je v poslední době oblíbená kontrastní dvojice prosciutto s melounem Cantaloupe, rychlým pohoštěním se zaručeným úspěchem jsou také slané tyčinky obalené v sušené šunce. 7 cE1607_01-11.indd 7 2/23/16 11:55 AM