Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Čerstvé potraviny - leták

Platnost od 9.3 .2016 do 22.3 .2016


Čerstvé potraviny - leták - strana 14



















































     

Čerstvé potraviny - leták - strana 14

Šťovíková polévka Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 100 g 9,16 Kč 150 g 1,34 Kč 1500 g 34,39 Kč 15 g 0,07 Kč 300 g 178,98 Kč 0,01 g 0,01 Kč 150 g 8,83 Kč 50 g 4,58 Kč Název položky Máslo 82 % Mouka hladká Zeleninový vývar, vlastní výroba Sůl kamenná Šťovík čerstvý Horeca Select Pepř bílý, mletý Smetana ke šlehání 31 % Máslo 82 % Doplňky: Horeca Select Zakysaná smetana Šťovík čerstvý 200 g 20 g Cena za jednu porci** : 28,38 Kč 11,93 Kč 27,77 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 40 min 1. Tato polévka se výborně připravuje i v termomixu. 2. Polévku nesmíme dlouho vařit, jinak ztrácí jasně zelenou barvu. Petr P t Stádník Stád ík archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH šéfkuchař MAKRO/METRO 17,9020,59* Zakysaná Šťovík listy bal.: vanička 30 g cena za 30 g 141,90163,19* smetana 16 % bal.: 3 kg cena za 1 kg 22,9026,34* Máslo bal.: 40× 250 g cena za 250 g 14 cF1607_01-16.indd 14 24.02.16 12:41 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním bchodním středisku MAKRO aktuální kt ál í cenu jednotlivých j d tli ý h surovin. i Tipy kuchaře: středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním b h d • Příprava polévky (cca 30 minut): Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme zeleninovým vývarem, rozšleháme a asi 10 minut vaříme. Část polévky oddělíme do mixéru, přidáme omyté lístky šťovíku a rozmixujeme na jemné pyré, které přidáme do zbylé polévky a přecedíme. Poté polévku ochutíme solí, bílým pepřem, zjemníme smetanou a krátce povaříme. Nakonec ji zjemníme vmícháním kostiček chladného másla. • Servírování: Polévku naléváme do teplého talíře, doplníme ji nočkem zakysané smetany a lístkem čerstvého šťovíku.