Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - libové maso

Platnost od 23.3 .2016 do 19.4 .2016


Epikure - libové maso - strana 11



















































     

Epikure - libové maso - strana 11

ZELENINOVÝ PŘEDKRM (6 PORCÍ) 3 stroužky česneku 200 g mladé mrkve 1 kedluben 200 g hráškových lusků 1 malý svazek tymiánu a rozmarýnu 1 čajová lžička hořčičného semínka 1 pomeranč v bio kvalitě olivový olej sůl pepř cukr 1 Oloupeme česnek, mrkev a  kedluben a  nakrájíme je na plátky. Odstraníme špičky lusků a stáhneme podélná vlákna. 2 V  malém množství olivového oleje necháme 3 minuty dusit mrkev, vložíme kedluben a  po 2 minutách vmícháme hrášek. 3 Vsypeme česnek, bylinky a hořčičné semínko a dobře promícháme. fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1608_01-24.indb 11 4 Dochutíme solí, pepřem a  špetkou cukru. Přidáme kůru a  šťávu z  pomeranče, důkladně povaříme a  necháme nejméně 15 minut louhovat v misce. tw i tte r. c o m / m a k ro cr 11 3/8/16 12:03 PM