Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Viva l'Italia

Platnost od 20.4 .2016 do 17.5 .2016


Viva l'Italia - strana 2
















































     

Viva l'Italia - strana 2

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ NA SOBĚ CHTĚJÍ PRACOVAT MARCO ROBIN radí ŠÉFKUCHAŘ RISTORANTE–PIZZERIA „LINO“ A ZÁKAZNÍK MAKRO Tradiční antipasti rozdělujeme do několika skupin: • Sott´aceto (zelenina nakládaná v octě) • Sott´olio (zelenina nakládaná v oleji) • Sotto sale (předkrmy nakládané v soli) • a base di carne (šunky, uzenářské výrobky) • a base di pesce (studené předkrmy z ryb) • a base di formaggio (předkrmy ze sýrů) • a base di pane (předkrmy, jejichž základ tvoří pečivo) Na předpřipravené plato rovnoměrně rozložíme čerstvý salát rukolu. Rukola je známá svou typickou, štiplavě nahořklou chutí. Výborně se hodí k masům, sýrům i ovoci. Na přípravu antipasti a base di carne použijeme hovězí svíčkovou, olivový olej, sůl, tvrdý sýr Grana Padano, salát rukolu, barevný pepř a citronovou kůru se šťávou. 1 4 Sýr, který použijeme, je Grana Padano. Je to jeden z nejstarších tvrdých sýrů na světě. Pochází ze severní Itálie. Zraje přibližně 9 měsíců. Má zrnitou strukturu, méně se drolí a je velmi jemný. Odleželou, na tenké plátky nakrájenou svíčkovou uložíme na velké plato, přidáme mořskou sůl, barevný pepř a pokapeme extra panenským olivovým olejem. 2 5 Hotový pokrm servírujeme – „Bon appetit“. Všechny ingredience necháme odležet, aby se chutě dokonale „spojily“. 3 2 cI1610.indd 2 6 Otevřeno každý den, se zlatou kartou až 111 hodin týdně 3 06.04.16 13:26