Aktuálníletáky.cz   

Kaufland leták na tento týden + příští týden : Kaufland leták - Grilování

Platnost od 21.4 .2016 do 4.5 .2016


Kaufland leták - Grilování - strana 3
















































     

Kaufland leták - Grilování - strana 3

Krahulík DZ Klatovy Kuřecí gril mix m mi i Brusinka Lunchburger nebo Lunchburger se sýrem plátek z vepřového mletého masa 150 g mix horních a spodních stehen + křídla 1 kg 22% SLEVA! 27% SLEVA! původně 89,90 původně 21,90 15,90 69,90 (= 100 g 10,60) Chodura Farmářská grilovací klobása Vodňanské kuře DZ Klatovy Kuřecí křídla Barbeque Kuřecí křídla chilli mango 14% SLEVA! 21% SLEVA! 30% SLEVA! původně 69,90 původně 69,90 původně 49,90 1 kg 1 kg 59,90 54,90 Obsah masa 80 % vepřová klobása 405 g 20% SLEVA! 31% SLEVA! původně 49,90 původně 79,90 39,90 (= 100 g 9,86) ro roty ro ar aro ka kk ecckk eckk pe Sp Spe maS t iim eky et filllet efi ne nefi ine dob eine e w we ší hw hwe ch Schw Sc S dal sky, es te tes llllte üllte ül ü effüll Ge G Gef káč špe bás Klo eerr ler ale taler ta vepřová klobása se sýrem niva 400 4 00 00 g původně 49,90 (= 100 g 8,23) h scch sch eisc ei tfl tfleisch htfl h cht u uchtfl rru offruc o ofruch go gof ng an Ma Man Ma Mang Kostelecké uzeniny Šunkovky s nivou 34% SLEVA! 32,90 50 5 15 150 1 e: jem ebu Potř r ys rry rry erry err beerrys b anbe Cra Cra te Cranb neete n kne ckkn occknet o roc e ro getro get ge get ELL 2E 34,90 Obsah masa 77 % Svatováclavská klobása vepřová klobása 400 g n: een nen: ne nen ion tiio tione orrtio o PPor Portio ür 6 Po ffü en für en ten attte a uttate u Zuta Zu Zut Z 360 g nebo 390 g Prantl Bivoj Klobása na gril hrubá 0g nebo Grilovací klobása se sýrem 00 g 100 100 10 d nd und un Bu 1 Bund 1 TL 2 TL EL 3 EL EL 2 EL TL 1 TL olla o ccol Rucol Ruco Ru en heen hen sc sch eschen diesc d adi ad Radie Ra otttee ot lotte lo lot a alot ha ch cha Schal Sch nf een Senf Sen Se g ssig eesss eerress teeressi uter äu ä rä Kräut Kräu öl nöl nöl nzzeenö nz nze anze a flanzen Pfl Pfla ucckkeerr uc Zucke Zuck n nta mentaler mm m Emme nůer Emme ne en eene bener eeb ieb epárk er gerieb ger g ge g ček 80 80noži 8 ken occken flocken lliiflfloc hilifl h Ch C Chi p. Chilifl p. sp sp. Msp. 2M ny uzené slani 16 plátkůFrühs cckk, eck peec speck, ssssp ckssp ücck ü tück stückss st stü hst hs üh Frrü Fr Frü 0g 50 150 15 15 asu 4 řezy anan ben ben be ib heeiibe h che Scch Sche 18 Schei iss1 is1 bis 14 bis18 ca. ca. 14 ca ek švest 600 g 60 81 sušených a.. 600 ca ca leett,, ca. filet, file neeefi einefi einefi w wei chwe Schw Scch Sch S ý salám a áčkyLollo dtočen nda em: em em: ioonda io rdem rrd biionda bio b špek erd lo biond llo ußer uß oaneb Auße Auß Au A Lol Lol Lo 1 feer fffe ffeeff PPfeffe er Pf er ner leeen len hlene h ah ma ma emah gema g h ge cch sch rriisc ffrisch fri alzz,, fr a Salz, S Sa Sal 1 lžičku kari koření oleje o : g: g ng ng: n nnéh u ung: tu it i itu itung e re r rostli er ereit bere Zub lžíce 4Zub n. een hen he schen scch misc rrm veerm ckken vermi cke cken ocken o illiiflflo ilifl hili Chilifl C d Ch und se und Käse Kä ysss,, Käse rr yys, rr errys, err nbeer nb an anb ra Cranb Cr miiti C mit sy n, m n, eellln, ffel ürrfe ü würfe wü wür in w ein fein fe oklobá go ng ngo 211.. vinné ang Mang M Ma rland K-Pu s klobá vých maso ch český staro nígit n. n. geeen gen leg rle rle 1. bale deerlege nde nde and na n inand in rreeina ere übeer üb g übere miig m örmig ör förmi för erffö ter ter itte gitter gi peecckk g p Speck S Spe 2 2. n, deen, d ide iid neide ne n hn hne ch schne nsssc nsc in eeinsch einsc hee ei h cch che asche Tasch Ta ne Tas ine eeine eerr ei sser es esse Messe M en Mes en rffen arrf arf cha ch schar ssc em sch nem in einem mititt ein n,, m n fen pfen up tu tu tup ntupfe en ken ken ocke roc roc ro let ttrocke le ililet 3. Fiile 3. n. rrn errn. eefffffeern pffeff p d pfeffe nd un un en und allzzen alz al salzen ßen salzen ße uß auße auße Pos und außen un en und nen nen inne in n innen otup: von von tkem párá níme n d,en den d de nd n und ky leen u lllen olle kous nrrro nro in eeinro me , ei n, n een egen, eg egen, ovine llegen leg roupev ky kaaro karo kkka kkka švest ecny ec pec p a S Speck ů asslani d da das f párk a au auf d ky n nd u und n e Kous l le ll l lle ü f fü fülle füllen g ng n un u ung h hung ch c sc sch i isch m omi o omisc gom ng an a ang Mang mi mitiitt M et m leet illet vhod FFilet 4.. Fi 4 na n. en. tné ite ite ájíme e eiten. re r er ere e b nakr ub u ubere z zub zuber l as ll l i ri r rill gr gri g sgri as a Anan Ga Gas Gasg i. em G em d dem f špejl u a au auf n nou en e te ten t u nu i inu M Minut dřevě 0 4 40 na s i bi b bis me 5 35 3 t et e l let le i chne Fi F Filet . n n. en. en e napí r e er iier ie fixxieren fix n fixier ßeen eeß ieß přípa pieß p Sp Spieß mitit S m ck mi ck peedně S Sp Spe Speck ky. kous 4 na ájíme nakr salám ý Točen y. n en. en e d id i iden. e ei hneid hn na hšpízk cch schne medie en ssch be b ben iibe heeib h chne cche ch Schei in S napí hen in he ch cche ky ,aRRucol eessschen ies die ad adies Ra Rad kous Radie n.. R n heeen. h hen. assche a was w wasch en wa cchen sc schen diieesch ad Ra Radie dR nd n und au ola cco att uco a la koření smícháme allat S Salat, 5.. Sa 5 jednom konci nožem. KariEEss n reen hre hren üh errrrrü verrü Öl vve Öl Každý kousek nakrojíme na d n nd u un und g i ig s ss s Essig , f f, n en Se S Sen Senf, t i it m mit , n l ln, el eln e f rf r ürf ür ü w würfe d n u un und a nuzeniny, položíme je na rošt ogrilujeme heen ehen ziiehen zzie bvané a abzie tttte ab tte o otte lo alo ha ch S Sch Schal g ng ssssiing reessi D Dress asaDre das ür d FFür Fü t, grilo lat, ala alat, ala S Sa Salat, tím t i mi m mit me g n ng i ing s s ss natře es e ess r Dr D Dress , n n, mas en en, e d den, id iden, eid e n hn h s66..oleje ch chn c schn s schne n e be b ben ibe ib he h che c S n Schei illeet iin ile n n.. FFilet zeen zen ürrze ü w wür würze áčků špek uckkeerr wü ucke uc uck Zucke ů,viie und Z und llzz un alz a s,upárk Salz mi mitit S dm klobá nd n und un kyan kous vané n. een Grilo rre ren. ieren eer vvie ava. sservie ser se d servi nd křup en und en tten do hte ht rriicchte nric anrich stran na errrn eelllllleern el všech uf TTellern au ze RRu auf n,, a n een hen, cch ssc schen miisch rm rmi erm vvermi en ve heen hen s h schen esc es diesc di adi a ad Radie nd R u und na nich a un ola ucola uc áme Ruc Rucol nech a íme polož a al alob na a ostatních dobrot položíme r err: er: ntte n unt un te unte pte pte ep ze zep eze reze re iillllre rril Gri e Grill lle olll oll o re ttolle ere e ter te eiiter e Weit Wei W rozehřát sýr. We SLO date e/ T dVAR de .de/ d.de nd nd.d an a fland ufl u ufla alství kaufl ka .k .ka w.k ww ww ww w Pramen: Grilování, nakla na: Další skvělé grilovací recepty www.chutgrilovat.cz te pt pte ep ep ezept e Rez Reze Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorace. Za tiskové chyby neručíme, prodej jen v množství obvyklém pro domácnost. 54,90 (= 100 g 13,73)