Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure - pivo

Platnost od 9.5. do 5.6.


Epikure - pivo - strana 20


Epikure - pivo - strana 20

Připravte si: k s brzlíky podbrade alok nebo 250 g L ice řová krkov 350 g Vep ce, jazyk, lezina, srd nitřnosti (s ozeček) 500 g V ř. játra a m dvina, pop le ule 350 g Cib řové sádlo 120 g Vep letá sladká, m g Paprika 7 tý černý, mle 2 g Pepř mletý 1 g Kmín ek 20 g Česn 25 g Sůl b 4 ks Chlé řový vývar 150 g Vep ka hladká 15 g Mou Doba přípravy: 2½ hod. 4 porce Náročnost: Zabíjačkový guláš s chlebem Pusťte se do toho: P t Stádník Petr Stád ík Executive Chef MAKRO • Očištěné a opláchnuté maso spolu s vnitřnostmi, kromě mozečku, nakrájíme na větší kostky. • Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na rozehřátém sádle do zlatavé barvy. • Přidáme nakrájené maso a vnitřnosti, odstavíme z příkonu tepla a přidáme sladkou papriku (příliš vysoké teplo by papriku spálilo a zhořkla by). Dále přidáme pepř, kmín, 1/4 strouhaného o česneku a lehce orestujeme. Celé částečně podlijeme vepřovým vývarem a osolíme. • Vše přendáme do hlubšího pekáče a za občasného podlévání pečeme maso pod pokličkou na 175 °C doměkka. • Upečené maso vyjmeme z pekáče. Asi 1/3 šťávy následně v kastrolu zarestujeme do mírně hněědé barvy, následně zaprášíme moukou, zmírníme příkon tepla na minimum a osmahneme. • Poté jíšku zalijeme zbylými 2/3 výpeku a vývarem, rozmícháme, zavaříme a přidáme odblaaněný rozsekaný mozeček. Ten uvaříme doměkka a přidáme k němu upečené maso spolu s 2/3 česneku, případně dosolíme. • Chléb rozpečeme v troubě a hotový zabijačkový guláš servírujeme v teplém chlebovém bochníku. u. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Komentář: 1. Tento pokrm je „tučnější“, proto se tuku příliš neobávejte. Právě sádlo dodá guláši tu správnou chuť. 2. Varianty zabijačkových gulášů jsou různé a liší se hlavně v použitém koření, kdy si k tomuto základu řezníci přidávají např. majoránku, bobkový list, nové či divoké koření a jiné. Někdo přidá například i zauzenou slaninu. 3. Tradičně servírujeme zabijačkový guláš s čerstvým chlebem, ale můžeme jej doplnit i vařeným bramborem, rýží a variací domácích knedlíků. Birell polotmavý nealkoholické pivo bal.: 20× 500 ml cena za 500 ml 70 10, 12,20* Prodejní doba: Po – Pá 9.00 – 22.00, So – Ne 8.00 – 22.00 Prodejní doba pro Zlaté a Stříbrné partnery: Po – So 6.00 – 22.00, Ne 7.00 – 22.00 Akceptujeme platbu v českých korunách, za stanovených podmínek také v eurech. Přijímáme tyto platební karty: cE1211_01-20.indd 20 Nabídka zboží platí pro držitele zákaznické karty MAKRO a  je určena pro podnikání. Uvedené ceny jsou v českých korunách, bez dekorace a nejsou platné při nákupech výrobků prostřednictvím služby MAKRO Distribuce. Za chyby vzniklé v sazbě a tisku neručíme. Společnost MAKRO si vyhrazuje právo změn v bal. a variantě zboží nabízeného v této nabídce. Společnost MAKRO garantuje ceny pro uvedené období jako nejvýše možné. Nabídka zboží je časově omezena na  období platnosti nabídky nebo do  neočekávaného vyprodání zásob. Veškeré aktuálně platné nabídkové letáky jsou pro registrované zákazníky k  dispozici k nahlédnutí či stažení na www.makro.cz v sekci Aktuální nabídka. 26.4.12 13:06