Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Makro leták - pivo a uzeniny

Platnost od 4.5 .2016 do 31.5 .2016


Makro leták - pivo a uzeniny - strana 29
















































     

Makro leták - pivo a uzeniny - strana 29

Exkluzivně v Horeca Select Black Label HoReCa Select párky se vyrábějí podle staré receptury známé už od 70. let minulého století. V té době ještě nebyly rozšířené přídatné látky, jako jsou v dnešní době. Maso na výrobu HS párků se třídí pouze z masa českých chovů, hlavní důraz při výběru masa je kladen na čerstvost, kvalitu a hygienu. V klimatizovaných prostorách bourárny se z plnohodnotných částí chlazeného hovězího a vepřového masa určeného pro prodej připraví tzv. výrobní maso (nahrubo nakrájené) potřebné na výrobu párků.Tato výrobní masa se dochlazují na teplotu okolo 0 °C. Dílo se naráží do předem připravených přírodních skopových střívek na narážecím stroji na požadovanou hmotnost jednotlivých nožiček. Výrobek se navěsí na nerezové udírenské koše, kde se posléze zaudí teplým kouřem na teplotu min. 70 °C ve středu výrobku. Výrobek je tepelně opracován po 10 minutách vaření a uzení. Původní receptura pravost a kvalita 3 Po tepelném opracování se výrobek neprodleně zchladí na požadovanou teplotu 5 °C. 1 4 2 Hotový výrobek se po vychlazení zabalí do ochranné atmosféry (směs kyslíku a dusíku), která zajistí čerstvost a nezávadnost výrobků v neporušeném obalu za skladovacích podmínek do 4 °C po celou dobu garance, opatří se etiketou s údaji dle platné legislativy a následně se expeduje k zákazníkovi. Vídeňské párky Debrecínské párky • bal.: 550 g • cena za 550 g • bal.: 550 g • cena za 550 g 89,90/103,39* 89,90/103,39* Banketky Vídeňské párky se sýrem • bal.: 550 g • cena za 550 g • bal.: 550 g • cena za 550 g 89,90/103,39* 89,90/103,39* 5 **cena s DPH Dalším krokem při výrobě HoReCa Select párků je tzv. „prátování“. Prátování je rozpracování hrubých kusů hovězího masa do jemné kašovité hmoty za použití solicí směsi a ledu. Po odležení prátu se přidá podíl vepřového masa, který se jemně rozemele, vymíchá se se směsí přírodního koření a soli na řezacím a míchacím zařízení, tzv. kutru. 29 cP1611_22-32.indd 29 20.04.16 13:57