Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - steaky

Platnost od 18.5 .2016 do 14.6 .2016


Epikure - steaky - strana 15
















































     

Epikure - steaky - strana 15

SKVĚLÉ STEAKY Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO! Rump Chuck Rib Loin T Bone Fillet Brisket Plate Chuck Brisket Flank Shrank Shrank T Bone Rump Plate Round Flank Shrank Shrank SVÍČKOVÁ T-BONE STEAK Nejméně namáhaný sval je charakteristický jemnou texturou a  mimořádnou křehkostí. Chuť a  křehkost jsou podpořeny zráním na kosti ve speciální solné komoře. Oblíbený řez nabízí dva druhy masa v  jednom steaku – svíčkovou a  roštěnou vyzrálé na kosti. Delikátní steak kombinuje výraznou chuť roštěné a  křehkost svíčkové, jež jsou podpořené chutí z kosti spojující obě části. T-Bone steak dry aged • původ: Irsko • bal.: 2× 140 g • cena za 1 bal. • cena za 1 bal. při koupi 5 a více ks • původ: Irsko • bal.: 350 g • cena za 1 bal. 345,00 396, 335,00 385, 359,00 412, 75* 25* • cena za 1 bal. při koupi 5 a více ks 349,00 401, 85* 35* Rump Chuck Rib Loin T Bone Fillet Brisket Plate 269,00 309, 35* Plate Flank Shrank T Bone Round Shrank RUMP STEAK • cena za 1 bal. při koupi 5 a více ks 259,00 297, 85* JAPONSKÁ CHLOUBA WAGYU Hovězí maso pocházející z černého skotu plemene Wagyu vyniká typickým rovnoměrným mramorováním a  velmi intenzivní chutí, za nimiž stojí speciální péče věnovaná skotu během chovu. Maso se hodí nejen k přípravě skvělých steaků, ale i mnoha dalších pokrmů – výtečný je například wagyu burger. Loin Fillet Brisket Shrank Delmonico označuje vysokou roštěnou s  malou částí Flanku nebo také côte de boeuf bez kosti. Právě tato malá část Flanku dodává vysoké roštěné ještě výraznější chuť. Nejlépe si steak vychutnáte propečený na medium rare. • původ: Irsko • bal.: 240 g • cena za 1 bal. Rib Round VYSOKÁ ROŠTĚNÁ – DELMONICO Hovězí vysoká roštěná dry aged – Delmonico Rump Chuck Flank Shrank Rump steak pochází ze svalu, který je více namáhaný, je proto méně prorostlý tukem a  po zrání v  solné komoře se křehkostí přibližuje svíčkové. Rump steak dry aged • původ: Irsko • bal.: 2× 145 g • cena za 1 bal. • cena za 1 bal. při koupi 5 a více ks 259,00 297, 245,00 281, 85* 75* TOUŽÍTE OCHUTNAT NEJLUXUSNĚJŠÍ HOVĚZÍ MASO NA SVĚTĚ, POCHÁZEJÍCÍ PŘÍMO Z JAPONSKÝCH PROVINCIÍ? NA OBJEDNÁVKU VÁM JE RÁDI ZAJISTÍME! fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1612_01-24.indb 15 Loin Fillet Hovězí svíčková dry aged Maso z irských plemen Angus či Hereford zraje 28 dní ve speciálních komorách s  himálajskou solí, která odvádí vlhkost. Masu je věnována skutečně osobní péče. Kromě porcí si můžete objednat i  celé části – vysokou roštěnou s  kostí, Tomahawk, Picanhu či vyzrálou svíčkovou. Zkuste také burger s  obsahem dry aged masa (více na str. 2). Rib Round tw i tte r. c o m / m a k ro cr archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH PRÉMIOVÉ STEAKY ZRAJÍCÍ 28 DNÍ NA KOSTI A 10 DNÍ VE VAKUU JSOU ZÁRUKOU NEZAPOMENUTELNÉHO CHUŤOVÉHO ZÁŽITKU. STAČÍ SI JEN VYBRAT! 15 5/4/16 2:38 PM