Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - steaky

Platnost od 18.5 .2016 do 14.6 .2016


Epikure - steaky - strana 17
















































     

Epikure - steaky - strana 17

BALL TIP TOP BLADE Steaky ze špičky libového a  vyzrálého ořechu hovězí kýty poskytují jemné a  křehké maso vhodné k  pečení vcelku, plátky lze po naložení do marinády použít na přípravu minutek. Loupaná plec je chutí srovnatelná se zadním hovězím. Lze ji příčně rozdělit a  po odstranění jemného vazivového středu je připravena pro přípravu šťavnatých steaků. Top Blade • původ: USA • vakuově baleno • cena za 1 kg • grainfed • původ: Uruguay • vakuově baleno • cena za 1 kg • další akční cena také na: původ Austrálie (na objednávku) 309,00 355, 219,00 251, ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Ball tip 35* 85* Entrecôte • Merlot Cabernet Sauvignon • původ: Francie • bal.: 750 ml • cena za 750 ml 112,90 136, 61* FLAP STEAK OŘECH Steakový řez pocházející ze spodního roštěnce se řeže ze šikmého břišního svalu a  prodává se také pod francouzským názvem bavette d’aloyau. Lze jej upravit na grilu a hodí se také pro přípravu masových rolád a fajitas. Velký ořech (anglicky Knuckle) pochází z přední části kýty a nabízí křehké a jemně vláknité maso. Skládá se ze tří částí svaloviny, které lze od sebe snadno oddělit podél vaziva ve směru svalových vláken. Dobře odleželé maso je ideální na steaky, lze je také dusit a péct. • původ: Česká republika, Irsko, Austrálie • vakuově baleno • cena za 1 kg od • grainfed • původ: Argentina • vakuově baleno • cena za 1 kg • další akční ceny také na: původ Uruguay, Austrálie, USA (na objednávku) 225,00 258, 179,00 205, Flap steak F • Malbec • původ: Argentina • bal.: 750 ml • cena za 750 ml 199,90 241, 88* MASO JE ZÁKLAD, ALE NA ÚSPĚCHU GRILOVÁNÍ SE PODÍLÍ I SPRÁVNÁ VOLBA KVALITNÍHO VÍNA. Hovězí zadní ořech ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Escorihuela Gascon Steakové napichovátko • 3 druhy • bal.: 250 ks • cena za 1 ks 0,45 0, 54* 85* 75* T-bone steak dostal název podle tvaru kosti, která spojuje část svíčkové a  roštěné. Nejdelikátnější maso se nachází přímo u kosti, která umí udržet šťávu uvnitř steaku. Porterhouse steak má oproti T-bone steaku větší podíl šťavnaté svíčkové a je silnější (až do výše 7 centimetrů). CHUCK TENDER • bal.: 500 g • cena za 500 g Kulatá plec neboli falešná svíčková se vyznačuje jemným mramorováním. Hodí se k  přípravě malých steaků na způsob medailonků, ale i k dušení a do omáček. 132,90 152, Chuck tender ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU T T-Bone steak Fiorentina • původ: Francie • bal.: cca 700 g • cena za 1 kg 495,00 569, 4 25* • původ: Uruguay • vakuově baleno • cena za 1 kg • další akční ceny také na: původ Austrálie, USA (na objednávku) Ochucené máslo 189,00 217, 29,90 34, 35* • všechny druhy • bal.: 125 g • cena za 125 g • další akční cena také na: bal.: 5× 20 g 39* Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategorii Hovězí, Hovězí BIO fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1612_01-24.indb 17 84* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH T-BONE STEAK / PORTERHOUSE STEAK Uvedené ročníky vín jsou jen ilustrační. Přepuštěné máslo tw i tte r. c o m / m a k ro cr 17 5/4/16 2:39 PM