Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - steaky

Platnost od 18.5 .2016 do 14.6 .2016


Epikure - steaky - strana 7
















































     

Epikure - steaky - strana 7

K e grilování se ideálně hodí tepelně neopracované klobásy, které vynikají výraznou chutí a po tepelné úpravě jsou křupavé na povrchu a  šťavnaté uvnitř. V sortimentu MAKRO najdete mimo jiné pestrý výběr českých produktů připravených podle receptur tuzemských řezníků. Ti do klobás používají pouze pečlivě vybrané části masa a  nepřidávají do nich umělé látky ani stabilizátory. Jejich nabídka je nákladnější než běžné výrobky  – vyšší cena totiž odráží kvalitu použitých surovin, které stojí za intenzivní masovou chutí a plně uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších konzumentů. Na výběr je několik rozličných variant. Tenké klobásky poslouží jako starter nebo chuťovka, větší klobásy více zasytí a  při skromnějším grilování se uplatní jako hlavní chod. Podle chuťových preferencí hostů můžete zvolit jemné, lehce pikantní či ostré klobásy, každý najde v nabídce to, co mu nejlépe vyhovuje. VÍTE, ŽE… … stejný název pro klobásu se používá ve Slovinsku a na Slovensku? Podobný je také v  Polsku  – KIELBASA, na Ukrajině  – KOVBASA, v  ruštině  – KOLBASA a  v  Maďarsku  – KOLBASZ. Nikde se však pod jeden název nevejde tak široká a  pestrá skupina výrobků jako v  Česku. Slovo nejspíš pochází z  tureckého KÜLBASTI, což označuje kotletu či grilovanou kotletu. ČESKÁ KVALITA čerstvost jedinečná chuť každé klobásy originální receptura pečlivý výběr vepřového a hovězího masa z tuzemských chovů žádné umělé látky a stabilizátory fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1612_01-24.indb 7 tw i tte r. c o m / m a k ro cr 7 5/3/16 12:21 PM